Retourzendingen

Alle annuleringen, ruilingen en retourzendingen dien je schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Neem altijd contact op met de VeiligGlijden Klantenservice (telefonisch:  +31 (0) 299 407278. of per mail naar info@veilligglijden.nl) over verdere afhandeling.

Verkeerde of defecte producten ontvangen
Ondanks dat VeiligGlijden haar uiterste best doet je bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen, kan het zijn dat er in het proces iets mis is gegaan. Neem dan contact op met de VeiligGlijden Klantenservice.

Ruilen
Producten kunnen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geruild worden. Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk gebruikte producten te ruilen.

Afkoelingsperiode
Je hebt als klant een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen je bestelling te retourneren. Deze gaat in op de dag van levering.

Annuleren
Zolang de bestelling nog niet verstuurd is, kun je je bestelling kosteloos annuleren. Wanneer je de bestelling annuleert nadat deze verzonden is, kun je het pakket bij bezorging weigeren. Het pakket moet ongeopend retour genomen worden door de bezorger.

Als je al betaald hebt, storten wij (na retourontvangst van het pakket) het bedrag terug. De verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Retourzending
Producten moeten ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden naar onderstaand retouradres. Als je al betaald hebt, storten wij (na retourontvangst van het pakket) het bedrag terug. De verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:

Winkel / magazijn:
Kerkstraat 7,
1441BL Purmerend

+31(0) 299-407278
info@veilligglijden.nl
Kvk: 50851977

veilig_betalen