Retourzendingen

Alle annuleringen, ruilingen en retourzendingen dien je schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Neem altijd contact op met de VeiligGlijden Klantenservice (telefonisch:  +31 (0) 299 407278. of per mail naar [email protected]) over verdere afhandeling.

Verkeerde of defecte producten ontvangen
Ondanks dat VeiligGlijden haar uiterste best doet je bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen, kan het zijn dat er in het proces iets mis is gegaan. Neem dan contact op met de VeiligGlijden Klantenservice.

Ruilen
Producten kunnen ongebruikt en in de originele verpakking geruild worden. Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk gebruikte producten te ruilen.

Afkoelingsperiode
Je hebt als klant een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen je bestelling te retourneren. Deze gaat in op de dag van levering.

Annuleren
Zolang de bestelling nog niet verstuurd is, kun je je bestelling kosteloos annuleren. Wanneer je de bestelling annuleert nadat deze verzonden is, kun je het pakket bij bezorging weigeren. Het pakket moet ongeopend retour genomen worden door de bezorger.

Als je al betaald hebt, storten wij (na retourontvangst van het pakket) het bedrag terug. De verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Retourzending
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:

Winkel / magazijn:
Kerkstraat 7,
1441BL Purmerend

+31(0) 299-407278
[email protected]

KvKnr: 34309042
BTWnr: NL001601627B18

Herroepingsrecht / Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

veilig_betalen