Algemene Voorwaarden

Copyright © 2000 – 2021 VeiligGlijden. Alle rechten voorbehouden Leeftijd
Bij het bezoeken van deze website verklaart de gebruiker 18 jaar of ouder te zijn.

Aanbiedingen 
Alle aanbiedingen in deze internetshop geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de bestelde producten. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor de periode die vermeld staat bij het desbetreffende artikel. Indien een artikel in backorder komt zullen wij u daarover informeren. Zeer regelmatig bieden wij artikelen aan tegen aantrekkelijke kortingen. Wanneer u daarvan gebruik maakt door een bestelling voor zo’n artikel te plaatsen, kan VeiligGlijden.nl besluiten het artikel niet te verzenden en het bedrag aan u te retourneren, wanneer de betaling voor het artikel niet binnen een redelijke termijn van een week na het aflopen van de kortings- of aanbiedingen acties.
Indien u een artikel voor het in de aanbieding kwam of voor het tegen korting wordt aangeboden, heeft besteld en betaald, geeft VeiligGlijden.nl geen restitutie voor het bedrag dat u reeds heeft betaald.

Leveringen
U ontvangt van ons altijd een bevestiging wanneer wij uw bestelling hebben verzonden. PostNL zal de zending dan de eerstvolgende bezorg dag bij u aanbieden. Zendingen naar België duren ongeveer 24 tot 48 uur langer.
Bestellingen worden in een strikt neutrale doos geleverd door PostNL. Geen enkele aanduiding op het pakket zal wijzen op een erotische inhoud en als afzender zal FeedCube vermeld staan. In België worden de bestellingen geleverd door de Belgische posterijen.

Levertijd 
VeiligGlijden.nl streeft ernaar zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Dit is echter niet altijd mogelijk, zodat wij veiligheidshalve een levertijd hanteren van circa 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. In de regel zal dit echter korter zijn.
Indien de gestelde levertijd niet gehaald wordt, kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor enige schade. Als u vindt dat een bestelling te lang op zich laat wachten verzoeken wij u contact op te nemen met info@veiligglijden.nl of via ons telefoonnummer +31 (0) 299 407278.
De goederen moeten u in goede staat bereiken. Indien dit niet het geval is zullen wij direct de goederen vervangen of een andere passende oplossing bedenken. Sextoys, lingerie en voedingssupplementen worden uit hygiënische overweging niet meer geruild na gebruik. Klachten dient u na ontvangst van uw bestelling direct te melden via info@veiligglijden.nl of op ons telefoonnummer +31 (0) 299 407278.

Betalingen 
Al onze online betalingen verlopen via een beveiligde SSL SERVER en worden geïnd door Multisafepay. Zodra de betaling van uw bestelling door ons ontvangen is, beginnen de dagen levertijd pas te tellen.  Indien u niet thuis bent op het moment van aanbieden, ontvangt u van PostNL een briefje in uw bus waar u de zending kunt afhalen.

Ruilen
Indien het artikel reeds bij het openmaken van uw zending beschadigd is, kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. U dient ons dan wel direct daarvan in kennis te stellen.
Als consument heeft u het recht om artikelen binnen 7 dagen te retourneren. Wij zullen dan samen met u een gepaste oplossing zoeken en indien nodig, uw betaling aan u retourneren.
U dient wel voor verzending eerst contact met ons op te nemen voor een optimale afhandeling.
Helaas kunnen wij uit hygiënisch oogpunt de vibratoren en glijmiddelen niet terugnemen. (uiteraard ruilen we het product wel zonder problemen om als het een garantiekwestie betreft).U dient artikelen die u retourneert altijd op uw eigen kosten voldoende te frankeren. Indien VeiligGlijden.nl ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde artikelen ontvangt, zal zij deze weigeren aan te nemen.

Persoonsgegevens 
De persoonsgegevens worden via een beveiligde server verzonden. Uw gegevens zullen nooit of te nimmer aan derden worden gegeven, verkocht of uitgeleend. De gegevens zullen alleen binnen onze eigen organisatie worden gebruikt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen (als u zich daar voor aanmeld), service, orderstatus en andere gerichte activiteiten.

Prijzen 
Alle aangegeven prijzen zijn in Euro’s inclusief BTW.
Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant.

Aansprakelijkheid 
Aansprakelijkheid van VeiligGlijden.nl voor directe en indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten. Voor het overige rust op VeiligGlijden.nl geen enkele aansprakelijkheid voor schadevergoeding, ongeacht de gronden waarop een actie tot schadevergoeding zou worden gebaseerd. Deze beperkingen van aansprakelijkheid blijven buiten toepassing voor zover de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van VeiligGlijden.nl dan wel voor zover deze in strijd zijn met bepalingen van dwingend recht.

Betrokken partijen 
Deze leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten die via de website plaatsvinden en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen VeiligGlijden.nl, de leverancier, bij wie u via www.VeiligGleiden.nl artikelen bestelt, en u, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met een overeenkomst.

Leveringsgarantie en veilige betaling !!
Eén van de grootste obstakels bij online transacties is het ontbreken van vertrouwen in de andere partij. Koper en verkoper zijn beiden geografisch gescheiden, hebben geen face-to-face contact en zijn onbekend met elkaar. De koper heeft geen zekerheid dat de goederen geleverd gaan worden en de verkoper is er niet zeker van het geld te ontvangen. Wij zijn als e-commerce bedrijf goedgekeurd door Multisafepay. Multisafepay bemiddelt als een onafhankelijke partij tussen koper en verkoper op het internet om zo aan beide partijen een gegarandeerde en veilige transactie te verzekeren. Wij als verkoper zijn verzekerd van uw betaling en u als koper bent verzekerd van levering van de door u bestelde goederen. Uw betaling blijft dus veilig bij Multisafepay staan totdat u uw bestelling heeft ontvangen. Pas daarna ontvangen wij, als verkoper, uw betaling.

veilig_betalen