Betalen

Betaalmogelijkheden bij VeiligGlijden.nl
Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. De mogelijkheden staan hieronder vermeld, met een korte uitleg van de betreffende betaalmogelijkheid.

ideal iDEAL
Betalen via iDEAL is de prettigste en snelste optie. Je wordt via een veilige verbinding doorgestuurd naar je eigen bank. Hier kun je zoals je gewend bent snel de betaling afronden. De bank stuurt je weer terug naar onze website en vertelt ons meteen dat de betaling is geregeld. Wij gaan dan verder met het afhandelen van je bestelling.Alleen beschikbaar in Nederland
ideal Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via Billink
Eerst de bestelling ontvangen en daarna pas betalen. Billink voert voor VeiligGlijden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Als je voor de eerste keer betaalt via Billink, kun je bij VeiligGlijden.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 70,00. Ben je al bekend bij Billink, kun je tot een bedrag van € 100,00 via digitale acceptgiro betalen. Je hebt na het ontvangen van de digitale acceptgiro 14 dagen de tijd deze te betalen.

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met acceptgiro, voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.

Alleen beschikbaar in Nederland

mastercard Mastercard
Betalingen via Mastercard worden over de beveiligde verbinding van Multisafepay veilig en snel afgehandeld. De betaling wordt direct verwerkt.
visa VISA
Betalingen via VISA worden over de beveiligde verbinding van Multisafepay veilig en snel afgehandeld. De betaling wordt direct verwerkt.
paypal PayPal
Je kunt bij VeiligGlijden ook betalen via PayPal. Als je een PayPal-account hebt of een nieuw account aanmaakt, kun je betalen door  middel van je mailadres en een wachtwoord. Deze betaling wordt na controle direct verwerkt.
overboeken Overschrijving
Als jouw bank niet ondersteund wordt door iDEAL, kun je er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken op onze rekening. Vergeet niet het ordernummer te vermelden in de omschrijving van de betaling. Wanneer het factuurbedrag bij ons bijgeschreven is, gaan wij over tot de afhandeling van de bestelling.Ons rekeningnummer: NL31INGB0008726164 t.n.v. FeedCube te Purmerend

Alleen beschikbaar in Nederland

overboeken Overschrijving (Europa)
Voor betalingen uit landen buiten Nederland maken wij gebruik van de betaalrekeningen van Multisafepay. Zo kun je naar een bank van je eigen land en een rekening van je eigen land het bedrag overmaken. Tijdens het betaalproces krijg je het juiste rekeningnummer.Let hierbij wel op dat je de juiste gegevens gebruikt bij de omschrijving om te zorgen voor een zo spoedig mogelijke verwerking.

Beschikbaar met uitzondering van Nederland

overboeken Rembours (NL en BE)
Bij betalen onder rembours betaal je je bestelling plus de rembourskosten contant bij levering. Als je het pakketje thuis laat bezorgen, zorg er dan voor dat je voldoende geld in huis hebt. Je ontvangt het pakketje als je betaald hebt.Wanneer je niet thuis bent of je onvoldoende contant geld in huis hebt, kun je het pakket afhalen en betalen (ook met PIN) bij het PostNL Postkantoor of Business Point. Voor verzending onder rembours brengt VeiligGlijden.nl € 6,95 in rekening.

Beschikbaar in Nederland en België

 

Bancontact Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.Alleen beschikbaar in België
veilig_betalen